Дејан Матић је у интервјуу открио како проводи време са породицом и које су њихове навике:

- Обожавам да идем у биоскоп. Филм "Јесен самураја" сам гледао у Бечу јер само тамо ухватим времена да могу да одем да погледам такво неко остварење. Скоро сам гледао и "Тому", само је поента у томе да се добро организујемо за такве догађаје. Све остало иде глатко, али разумем зашто је то генерално људима занимљиво и чудно -искрен је Дејан и додаје да је у Аустрији нарастерећенији и да тада има више времена за одмор. 

- Кад сам у Аустрији, имам много више слободног времена. У Београду је увек нека јурњава и фрка, тако да немам превише простора за хобије.

Фото: В. Данилов

 

Са Матићевих наступа гости одлазе задовољни, а певач једнако добија бакшиш овде и у региону:  

- Никада нисам имао проблеме са опасним момцима, а тачно је да ме често зову да им певам. Ваљда зрачим том неком позитивном енергијом, а на местима где су стварно могли да буду неки проблеми, ипак се нису десили. Што се бакшиша тиче, то варира од весеља до весеља, али генерално је свуда исто кад се људи забављају на мојим тезгама. Волим увек да дођем да наступам по Београду и Србији јер не живим овде, па се некако ужелим - изјавио је Дејан и додао да га не погађају приче да са братом није у добрим односима. 

- Никада ме нису погађале приче да са братом нисам у добрим односима, не знам коме је занимљиво да се бави тим стварима. Сале и ја смо увек ту један за другог, свађали смо се само кад смо били клинци. Ми имамо нераскидиву везу, знате већ како је то с близанцима. Нон-стоп се чујемо и никад нисмо били љубоморни један на другог по било ком основу.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".