Како се наводи, након скоро годину дана промотивног периода, сутра на релацији Београд - Нови Сад почиње и продаја појединачних возних карата по редовним ценама, у складу са важећом тарифом "Србија Воза".

Цена возне карте за одраслу особу за 2. разред директног Интер Цитy воза "Соко" на релацији Београд - Нови Сад износиће 603,00 динара, са укљученом резервацијом места.

"Србија Воз" подсећа путнике да се карта за Интер Цитy возове не може купити код кондуктера на возу, већ искључиво пре поласка.

Цена возне карте за одраслу особу за 2. разред Регио Експрес воза на релацији Београд - Нови Сад износиће 453,00 динара, а за овај воз није потребна резервација.

Цене карата на Регио возовима које нису биле обухваћене промотивним периодом остају непромењене.

"Србија Воз" истиче да ће куповина месечних карата ускоро бити доступна и путем мобилне апликације и интернет презентације www.srbijavoz.rs.

Цена месечне претплатне карте на релацији Београд Центар - Нови Сад износи 6.874,00 уколико се користи искључиво за Регио воз, док месечна карта за најсавременији воз у региону ,,Соко``износи 12.000,00 динара, и иста се може користити за путовање и у Регио возу.

И по завршетку промотивног периода путницима ће бити омогућена куповина возних карата по нижим ценама, и то уз примену повластице: од 20 одсто за повратно путовање, 50 одсто за децу од шест до 14 година и 30 одсто за путнике који поседују картице СРБ ПЛУС и за превоз група.

Како би што више изашао у сусрет грађанима који примарно користе железнички превоз током читаве године, "Србија Воз" је увео и нову понуду – годишњу претплатну карту, која важи у 1. и 2. разреду свих врста возова на свим релацијама у унутрашњем саобраћају.

Цена годишње претплатне карте износи 72.000,00 динара.

За релацију Београд – Нови Сад омогућена је онлајн куповина карата путем веб сајта или апликације уз попуст од 5 одсто.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".