Певачица Александра Младеновић неко време је била са својим колегом Исаком Шабановићем, али од када су раскинули ужива у слободи, тачније, како сама каже у послу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Немам времена за мушкарце, много сам у бизнису. Тренутно сам ничија, своја сам - изјавила је Александра.

Ипак, Александра је својевремено открила какав тип мушкараца воли. Чак је открила и ко јој је најбољи фрајер на нашој сцени - Вук Костћ.

Фото: Н. Фифић

 

 

 - Вук Костић, он је мени баш добар фрајер, ја то увек говорим — рекла је Александра једном приликом у емисији "Ами Г схоw".

На то је спремни водитељ рекао да ће му одмах послати поруку, док је Александра замолила да то ипак не ради, али да га сматра веома мужевним мушкарцем. А на питање да ли би га одбила када би јој пришао је одговорила веома искусно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Александра Младеновиц Оффициал

 

 

- Да смо слободни мора нека енергија да се деси. Ако је добар фрајер, не мора да значи да има добру душу. Не познајем га, али је симпатичан - признала је певачица тада.

А не тако много након тог разговара, Александра је добила прилику да снима спот управо са нашим познатим глумцем. И то, ни мање ни више, него мало слободније сцене.

Фото: Јутјуб принтскрин/Александра Младеновиц Оффициал

 

 

- Било ми је непријатно јер сам ја пре тога изјавила да ми је он много добар фрајер. Било ми је непријатно знајући да ћу снимати те сцене са њим. Нисам имала искуства да снимам такве спотове, углавном је то било лежерније - признала је певачица у емисији „Ексклузивно“.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".