Породица Гудељ врло често бива коментарисана нарочито на друштвеним мрежама, када су у питању њихове фотографије које објављују јавно. Подсетимо, крајем 2022. годину појавила се фотографија на којој се грле и љубе, што су многи прокоментарисали на Твитеру непримереним садржајем. 

Међутим, то њих није спречило да наставе са новим шокантним фотографијама. 

 

 

Твитерашима је за око посебно запала фотографија на којој Вања Гудељ, млађа сестра фудбалера, брата љуби директно у уста.

На једној од фотографија која је засметала твитерашима јесте она на којој Немања Гудељ лежи у кревету, док га рођена мајка љуби га у раме. Међутим, са друге стране ипак је јасно да је ова породица невероватно блиска, да су увек једни уз друге и да је Немања, Драгију и Вања мајка посебно у срцу.

Фото: Инстаграм принтскрин/oliveragudelj

 

 

С друге стране, блискост међу члановима породице уопште није страна јер прелепа Вања овакав однос има и према другом брату ког такође на сличан начин љуби у а то је показала и на неким од фотографија које је сама објавила. Ово сведочи свакако о томе колико су пажљиви једни према другима као и да су у данашње време као породица веома блиски када влада неописива отуђеност међу људима.

Фото: Инстаграм принтскрин/dragigudelj

 

 

Нова рођенданска слика мајке и сина поново је заледила јавност. Оливерин млађи син Драги Гудељ је на свом профилу објавио фотографију са мајком која је многе поново испровоцирала. Драги је наиме образом наслоњен на мајчине груди и чини се да ова породица у томе не види ништа необично.

Јавност, са друге стране ипак бурно реагује говорећи да без обзира на мајчинску љубав и љубав деце према мајци оваквве слике у овом узрасту ипак делују непримерено.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".