Након што је синоћ Звездан Славнић званично раскинуо са задругарком Анђелом Ђуричић, а потом завршио у крилу своје бивше супруге коју је преварио пред милионитим аудитријумом, Анђела је причала о могућој трудноћи с обзиром да је некадашњи ријалити пар до недавно радио на детету.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Он да не стане из мене и да не каже да се мувао са мном месец дана без физичког додира? Окривљује се да сам само с*кс имала, а ми смо пд два и по месеца дружења само пет дана имали с*кс. Рекла бих много ствари, али ћу због камера да се угризем за језик, па нека будем крива. Не дај Боже да кажем неке ствари. Све и да се испостави да сам турдна, абортирати нећу. Није то случајно, причали смо и желели,. Желео он или не, то је моје дете ако сам трудна. Мени не треба његова подршка, имам своју породицу, ја ћу да се снађем, ако будем трудна. Може само да ми не набацује нервозу. Ако сам трудна, дивно то ми је идеално у свему овоме. Што он каже кад год смо имали с*кс, сваки пут је - рекла је Анђела.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Јао Боже - додала је Ана.

- Он са тим нема ништа, ја то за себе. Ја сам заборавила кад треба да добијем. Сећам се за Божић да сам имала и носила сам зелени комплет, ја сам добила петог. Мени то никад није у дан, нека пет дана касније, некад раније све зависи од стреса. Треба да добијем за пет дана. Ја бих требала да имам симптоме, надувам се и све ме боли, ја то по себи видим. Ако сам трудна безобзира на наш однос, дете је моје из љубави сам га направила. Више пута смо то урадили, желели. То је моје, не обавезујем га ни за шта. То је моје. Никад не бих абортирала. Мислим да ни он не би то дозволил јер је то у мени. Боже, ја не знам ни шта причам - говорила је она.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".