Новак Ђоковић освојио је Аустралијан опен, а током турнира имао је тежег ривала од играча са друге стране мреже. У питању је била повреда задње ложе која је правила огромне проблеме српском играчу. Размишљао је и да се повуче са турнира, чак је и Горан Иванишевић рекао да би се "97 одсто играча повукло", а онда је у помоћ дошла докторка Маријана Ковачевић. Стигла је у Мелбурн и уз помоћ своје терапије коњском плацентом помогла Новаку.

Сада је откривено и колико је Новак за то платио. Према информацијама "Курира" целокупни Новаков трошак доласка Маријане са свим картама, смештајем, папирима и трошковима за терапију износиће преко 50.000 евра (око 6 милиона динара). Цена регуларног третмана од 10 терапија, према њиховим изворима, кошта око 5.000 евра.

Фото: Танјуг/АП

 

 

После победе у полуфиналу против Томија Пола српски играч је признао да је она дошла у Аустралију да му помогне. "Не могу да одајем детаље, дошла је пре неколико дана, пре тога сам овде у Мелбурну имао разне третмане и ишао сам до што више стручних лица који би могли да помогну. Досетили смо се и Маријане која је прошла пола света да дође овде, њено присуство и терапије су много помогне и осећам бенефите тога на терену, рекао је Новак тада.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш