Тројица младића осумњичених да су синоћ око 22.30 часова у улици Миленка Грчића у новосадском Авијатичарском насељу напали једног шеснаестогодишњака пуштени су по налогу надлежног јавног тужиоца да се бране са слободе и против њих ће како сазнаје „Блиц“ у редовном поступку бити покренут кривични поступак због сумње да су починили кривично дело изазивање опште опасности.

Како незванично сазнајемо, један двадесетједногодишњак, један деветнаестогодишњак и један малолетник напали су шеснаестогодишњака прво вербално, а затим су почели да га гађају упаљеним бакљама од којих га је једна погодила и запалила му јакну. На срећу, малолетник је прошао без физичких повреда јер је успео да скине јакну и угаси пламен.

Нападнути малолетник је био у друштву две малолетнице које нису биле на мети напада али су викале те су комшије чуле да се нешто дешава и позвале полицију која је врло брзо ушла у траг нападачима.

По опису полицајци су схватили о коме се ради и сви осумњичени су пронађени на крову зграде у улици Миленка Грчића где им је наводно стециште. Тамо су поред других доказа пронађене и две мачете и две дрвене палице.

Како сазнаје "Блиц", сви осумњичени за напад имају неколико кривичних пријава у позамашном досијеу и претпоставља се да су од раније познавали нападнутог те да је до сукоба дошло због неких нерашчишћених рачуна.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".