Тридесетогодишњи Гаши Хаљиљи има прелом слабинских пршљенова.

- Важно је да Гаши није животно угрожен - рекао је градоначелник Никола Дашић који је пожелео да се отац шесторо деце што пре опорави и врати породици и свом послу.

Доктори кажу да повреда захтева мировање и да неће имати никакве последице.

- Битно је да је у добрим рукама.

И сам Гаши има само речи хвале за читав тим ортопедије.

До несреће је дошло синоћ око 18,30 сати у Змај Јовиној улици, када је такси возило ударило радника градске чистоће на коловозу, а затим у камион за одвоз смећа.

Фото: ЈКП ''Градска чистоћа''

 

- Брат и ја смо били заједно у смени, ја сам био на другој страни, чекали смо само да се спусти контејнер и одједном смо чули јако шкрипање кочница, нисам имао времена ни да се окренем да погледам. Од силине ударца скотрљао сам се испод камиона, до задњих точкова и само сам гледао што пре да се извучем, плашио сам се да возач не спусти ручну - каже Хаљиљи.

- Дајемо све максимално од нас да будемо послушни и добри радници и са грађанима смо добро, нико се није жалио на нас, где год нас виде поздрављају нас - додаје Гаши, захваљујући се срећи у несрећи, уверен да се у животу добро добрим враћа.

Жеље колектива ЈКП Шумадија за брз опоравак пренео је директор предузећа Марко Вујновић, који рекао да ће предузеће бити уз Гашија и његову породицу током опоравка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".