Филм "Олуја" редитеља и сценаристе Милоша Радуновића премијерно је приказан синоћ. Једну од главних улога има глумац Златан Видовић кога су приметили сви они који су гледали филм "Дара из Јасеновца", где тумачи лик оца храбре Даре. 

Златана у "Олуји" гледамо у две улоге. Тумачи близанце, један је свештеник, а други војник из Легије странаца који тражи брата.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумац је на београдски црвени тепих дошао изузетно елегантан, па је сигурно привукао бројне погледе припадница женског пола. Носи класично црно одело уз кравату, а како је модерно спајати удобност уз елеганцију, Златан је уместо ципела понео патике са белим ђоном које су се савршено уклопиле.

Судећи према његовом профилу на Инстаграму, глумац слободне тренутке користи за спорт и одласке на путовања по Србији и околини. Недавно је био на скијању, а воли и тенис. Десет година се бавио фудбалом, па је жеља за спортом и даље присутна. Због своје фотогеничности и привлачности, нашао се и у споту за песму "Неверних беба" где је био партнер певачици Тијани, а радио је и неколико кампања за познати модни бренд.

Златан је поред тога што је филмски, такође и позоришни глумац. Члан је Народног позоришта Републике Српске.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".