Полиција у Новом Саду открила је ко је убица власника мењачнице (47) који је у уторак мучки убијен у Ветернику, а сигурносне камере које су покивале овај део новосадског насеља Ветерник снимиле су сваки детаљ напада, као и убицу који ноншалантно одлази са места злочина!

Како се сазнаје, власник је добро познавао убицу и веровао му је толико да му је отишао на ноге и донео новац који је наводно требало да му размени.

- Они су дуго сарађивали и власник је одлучно познавао убицу, слепо му је веровао. Никоме иначе није долазио на ноге, само онима са којима је био у најбољим могућим односима - каже извор.

Он је кобне вечери добио позив од свог убице који га је замолио да се нађу, да би му разменио новац који му је био хитно потребан.

Нож под грлом

- Власник мењачнице је без размишљања сео у ауто и са новцем отишао да помогне човеку кога је познавао и који му је био од поверења, мислио је да га он никада не би прешао и зато је пристао да се нађу чак у Ветернику на таквом месту - објашњава извор медија.

Према његовим речима, убица је сео у ауто и мирно се поздравио са жртвом.

- Само му је у једној секунди ставио нож под грло и тражио да му преда торбу са новцем. Власник је то одбио јер је свој посао радио поштено и за то што је имао код себе он је уложио много труда да би стекао. Тада је уследио први убод, власник мењачнице је покушао да се одбрани, али безуспешно. Избо га је више од 20 пута, а кобни су били убоди у срце и плућа - каже саговорник и додаје да се убица изненадио што је власник мењачнице покушао да се одбрани те га је зато како крвнички избо.

Кад је убио мушкарца, он га је повукао са места возача.

Крвави трагови
- Ваљда да би људе теже приметили злочин, он је власника мењачнице превукао прво са возачевог на сувозачево седиште, а онда га оставио да крвав лежи поред аутомобила.

Како се сазнаје, полиција је за петама убици, а његов идентитет им је добро познат од раније.

- Наводно је у питању човек средњих година, којег зна полиција, читав Нови Сад а и шире - каже саговорник.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".