Најпознатија је по улогама у ТВ серијама "24", "Bosch" и "Timeless".

Наставила је да снима чак и после дијагнозе из 2020. године, са битним улогама у "Звезданим стазама: Пикард" као краљица Борга у другој сезони. Такође је позајмила глас Тес у популарној видео игрици "The Last Of Us", коју је ХБО адаптирао у ТВ серију.

Енин супруг, глумац Стивен Фал, издао је саопштење. „У души ове породице данас зјапи огромна рупа. Али нам је оставила нешто да је испунимо. Проналазила је чудо у најједноставнијем тренутку. Није јој била потребна музика за плес. Научила нас је да не чекамо да вас авантура пронађе. „Иди пронађи је. Свуда је.’ И ми ћемо је наћи."

Ени је рођена и одрасла у Сент Луису од родитеља Сендија и Френка. Њена прва велика улога била је Амелија Џофе у Општој болници. Наставила је да глуми Рене Вокер у сезонама 7 и 8 од 24. Вершинг је такође имала главне улоге у "The Vampire Diaries", "Runaways", "Extant", "Timeless", "Bosch" i "The Rookie"..

Једна од њених последњих улога била је у другој сезони "Звезданих стаза: Пикард" тачно две деценије након што је дебитовала на екрану у епизоди "Звездане стазе: Ентерпрајз".

Иза ње су остали су муж и деца Фреди (12) и Ози и Арчи (4).

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".