Новак Ђоковић још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

После меча Новак је прво Иванишевићу полетео у загрљај, а хрватски тренер и некадашњи ас је у разговору са новинарима потврдио да нема никаквог проблема у комуникацији између њега и Ђоковића.

- Ја се не љутим када Ђоковић виче на мене докле год он побеђује. Ја сам у реду шта год он да прича или виче. Он је пустио емоције када је пришао нашој ложи. То је било врло емотивно за све нас. Када је почео да плаче, тада је пустио из себе, све оно што је данима гутао у себи. Урадио је нешто невероватно, он је са другог света. Као човек који је већ 30 и више година у тенису ја сам задивљен. Мени је част што сам тренер Новака Ђоковића - нагласио је Иванишевић.

Осим са противницимана турниру, Новак је овога пута морао да ''победи'' и повреду задње ложе, у чему је такође успео.

- Када се повредио морао је да игра агресивније и тада је форхенд заблистао. Доста времена је провео у аутомобилу, пошто је ишао од терапије до терапије. Провео је више времена у колима него за претходних 15 година. Највише се плашио Григора Димитрова, али је на крају победио све противнике - објаснио је Иванишевић.

Такође, он је изнео и своју процену колико дуго ће Ноле још владати светским тенисом.

- Ђоковић остаје на врху светске листе још неколико година. Сигурно још две, три године. Ово је његов терен - поручио је Иванишевић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".