Бојана М. (74) из Мокрина, страдала је у пожару који је избио јутрос у старијој приземној кући, у улици Бранка Радичевића. Ватрогасцима је пожар пријављен нешто пре 9 сати, а интервенисале су две екипе Ватрогасно-спасилачке јединице из Кикинде.

- Ватрогасци су у кади затекли беживотно тело старије жене, Бојане М. из Мокрина. Сумња се да се несрећна жена угушила од дима. Испред куће се налазио мушкарац са видним опекотинама по телу. Утврђено је да је то њен син, Миодраг М. (46). Санитетским возилом он је најпре допремљен у кикиндску болницу - први су детаљи истраге која је у току.

Како је Куриру речено у болници, пацијент је задобио опекотине првог и другог степена. Опекотинама је захваћено око 50 одсто површине тела.

- Има опекотине главе, руку и ногу. Пацијента смо збринули и хитно послали у Клинички центар Војводине - саопштено је Куриру у кикиндској Општој болници.

После обављеног увиђаја тело настрадале жене је послато на обдукцију у новосадски Завод за судску медицију. Истрага је у току.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".