Доста успона и падова је иза водитељке Тамаре Раонић, која се прославила у Грандовим емисијама а све захваљујући Саши Поповићу који је проценио да она има теленат за телевизију. У своје способности веровала је и она сама због чега је давних дана напустила посао стјуардесе како би се запослила прво на Трећем каналу РТС-а, а потом прешла на Пинк и музичке емисије. Живот Тамаре Раонић имао је неколико обрта и нимало није досадан а с тим у вези лепа водитељка није могла да ушушкано ужива у својој популарности већ се, навикнута на турбуленције и нове изазове, у неко доба манула јавног посла.

Фото: Јутјуб принтскрин/Mira Skoric

 

 

Потпуно се Тамара повукла са телевизије, једно време живела је на релацији Љубљана - Београд, посветивши се васпитању ћерке Ање и сина Милоша. Данас живот Тамаре Раонић изгледа потпуно другачије, на светла рефлектора је заборавила, заборавила је и на медије због чега преко десет година није дала нити један једини интервју. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Melos Estrada

 

 

Будући да нема чак ни друштвене мреже немогуће је дознати како то Тамара данас живи, још мање како изгледа, ипак чињеница је важила за једну од најлепших водитељки никако не може да се занемари.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".