Жестоки сукоб између сестара Инди и Едите Арадиновић, који је ескалирао тучом насред улице, запрепастио је домаћу јавност.

Инди је била гошћа у јутарњем програму на Пинк телевизији где је говорила о сукобу са сестром.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

Њих две су се чупале и шутирале насред улице док их је непознати младић раздвајао. На крају се у свађу умешала мајка певачица, која је успела да раздвоји ћерке.

- То није стар, а није баш ни нов снимак. То се десило релативно скоро. Као и у свим породицама где има љубави, има и обрачуна. Код мене и моје сестре је само због претеране сличности и темперамената. Кад се спојимо то је једна јака енергија. О Едити могу само речи хвале да кажем, то је особа која мене може да расплаче и насмеје. Чупамо се, кидамо, али то су заиста ситуације које се дешавају у свакодневним животима, а ми смо јавне личности - рекла је Инди и додала:

- Јадна моја мајка, која је царица која је морала да прође све. Ми смо рођене сестре, нисмо непријатељице. Ми можемо да не разговарамо приватно, али ми опет не бисмо пљувале једна по другој, то је заиста за мене вид неваспитања, нешто изнад породице. Ја могу да оговарам неког ко ми није нико и ништа, али рођену сестру не. Могу у лице да јој кажем шта мислим - поручила је певачица и прокоментарисала гласине да постоји наводни интимни снимак кои би могао да угрози Едиту, те да су сестре због тога заратиле.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Наравно да није тачно, нема снимка. Може било ко мирно да спава и да постоји, ми се само тако волимо, то је део наше љубави. Ти односи показују неку вештачку љубав... - рекла је певачица и открила да ли јој пријају поређења са Едитом.

- Прија ми да чујем тако нешто с обзиром на то колико сам старија. Ја бих душманима поручила да се не секирају. Такве смо особе, таквог темпаремента, сличне смо, колико нисмо, толико и јесмо. Крв није вода. Моја сестра је тренутно успешнија, ја сам свој врхунац већ доживела. Ту нема полемике - открила је Инди.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

У једном моменту водитељка Јована Јеремић је признала да се и она својевремено потукла са својом сестром.

- И ја сам се тукла, пре 13 и 14 година потукле смо се и ја и моја сестра у стану. Све је горело, горела је цела зграда. Око небитне ствари, ставила сам неку надоградњу и она је узела да ми чупа надоградњу и настао је хаос.

(Пинк.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".