Да "ко ради, тај и греши" потврђено је у квизу "Потера" када је Јован Мемедовић такмичару читао брза питања у првој рунди.

Фото: Јутјуб принтскрин/Damjan Petrovic

 

 

Популарни водитељ прочитао је питање:

 

- Која је животиња Дизнијев цртани лик Пепе?

Такмичар није умео да одговори на ово питање, што не чуди уопште ако узмемо у обзир да Дизни нема лика који се зове Пепе. Међутим, сам такмичар није приметио грешку која се појавила.

И мада је многима промакла грешка, на друштвеној мрежи Твитер огласили су се појединци који су скренули пажњу на грешку, која, на срећу, није била од пресудног значаја за резултат.

Према њиховим речима у питању је лик Пепе ле Твор који се недавно нашао у центру скандала због "свог понашања" мужјака који не зна да прихвати „не“, а део је продукције Wарнер Брос и први пут се појавио на малим екранима 1945. године у цртаном филму „Одор-абле Киттy“.

 

 

„Брука, Јоване. И за ауторе и за квиз Потера“; „Срам их било. Треба им одузети франшизу јер су рекли да је Пепе “Дизнијев лик”“ – неки су од коментара.

Можда мало претерани, јер грешке се дешавају, а ово свакако није једна од оних која би променила резултат.

Занимљиво је и да је мало фалило да ово питање не буде грешка, с обзиром да је Дизни покушао да купи Wарнер Брос, али од те продаје се у последњем тренутку одустало.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".