Прелепа Слобода Мићаловић срца гледаоца је освојила својом племенитошћу и природном лепотом. Иза ње је остао низ филских остварења, серијских и филмских, али и позоришних међу којима је мјузикл Кокана Младеновића "Чикаго" која на шаљив начин говори о времену двадесетх година прошлог века. Слобода је дужи низ година перфектно тумачила лик Рокси Харт. Сада је одлучила да напусти представу, а љубитељи позоришта су се разочарали. 

 - Јако сам узбуђена. Узбуђена сам толико као када смо имали премијеру. Врло ми је чудно то искуство, зато што први пут излазим из неке представе својом вољом. Обично се угаси представа... Дошле су неке нове представе, пун ми је репертоар. Игра се јако сад... Дешавало се да играм једном у шест месеци. То је за глумца и представу погубно. Желим да одем, да запамтим представу онако како она заслужује. Ова представа је била на "Стеријином позорју", где смо од професора Меденице добили једну од најбољих критика икада у овој кући. Пуно лепих ствари и лепо је када одеш када је лепо - изјавила је и додала:

- Представа се игра 15 година и ово ће бити 300. извођење. Мјузикл ће се играти и даље, али ћу ја своје ципеле препустити некој млађој колегиници - рекла је Мићаловићева која је до сада имала прилике да се оствари у неколико страних филмских остварења, између осталих и у филму "Сунцокрет" који је крајем 2021. године изашао у Казахстану, а на питање о иностраној каријери и могућем пресељењу ван граница земље она је тада одговорила:

- Мој живот је овде, моја деца иду у школу, имам обавезе, приоритет ми засад није иностранство. И ово до сада што сам имала искок је и било је божанствено, али је баш дуго трајало и тешко ми је да све уклопим - истакла је Боба. 

(Стори)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".