Милица важи за једну од најпреданијих младих звезда која жели да сваки наступ изведе перфектно. Овај пут је избегла повреду током наступа на МАЦ манифестацији:

- Милица је недељама спремала свој наступ и у њега је уложила 20.000 евра. Како ништа не би препустила случају, ангажовала је кореографе и играче из Загреба, а потом и костимографе који су се побринули за њен стајлинг. С посебном пажњом урађен је плашт дуг 4,5 метара у ком се Милица појавила. Иако је планирано да га већ у првим тактовима своје песме скине, није успела да га откопча, због чега је умало изгубила равнотежу и пала с високог постоља на ком је стајала с играчима - наводи извор, и открива да су играчи пуком срећом успели да је извуку из ове ризичне ситуације. 

Милицу није узнемирио пад, већ разочарање које је могла да доживи публика због њеног неуспеха.

- Како је сурови професионалац, Милица се врло узнемирила на саму помисао да ће ситуација с плаштом уништити њен наступ. Уместо да страхује да ће пасти и озбиљно се повредити, више ју је уплашила могућност да разочара своју публику. На срећу, њени играчи су успели да стргну плашт који није могао да се откопча, а публика ништа није приметила - каже извор, који истиче да поп звезда и даље покушава да открије како је дошло до немиле ситуације. 

Међутим, певачица је изјавила да то није једино што је кренуло по злу:

- Ништа није функционисало по плану, иако смо комплетна екипа и ја дали све од себе. Од минимума времена да се спремим за наступ, погрешних информација и тајминга, до тога да сам мислила да ћу у једном моменту заједно с оним плаштом са три метра висине завршити на поду Арене, преко отворених рана, катане која се све време тресла... На све то дочекали су ме и изгорели кадрови наступа у преносу - написала је Милица на Инстаграму, и поручила да је ипак захвална што је дала свој максимум.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".