Маријин отац је имао брак пре него што се венчао са Маријином мајком Верицом из ког је певачица имала брата који је веома млад напустио овај свет.

- Душан је био мој брат из Рајковог првог брака и он је био бескрајно добра и посебна душица... - испричала је између осталог Марија, а онда се осврнула и на свог оца.

- Направио је Рајко пуно проблема у животу и ја сам то њему све опростила јер прво ми је отац, друго родитеље не можемо да бирамо - каже Марија и додаје:

Фото: Н. Скендерија

 

- Недавно смо се видели у Крагујевцу и рекао ми је: "Ма шта год да сам урадио лоше, погрешно, наопако, овако или онако...", а онда ме је погледао онако значајно: "... барем знам да све што има везе са тобом да сам урадио исправно".

- Ја знам колико мојих колега, колегиница, људи из бранше, из медија живе потпуно лажне животе, можда имају страх од осуде од довођења својих каријера у проблем - рекла је искрено Марија и додала:

- Јашу по мени, ако ја имам храброст онда се јашем само ја, а не јашу се сви остали који живе ихахај лажне животе и лажно се представљају. То је бесмислено јер ја сам сигурна да ћемо сви да умремо за два дана - каже Марија.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".