Звездан је у изолацији одлучио да стави тачку на однос са Ђуричићевом.

- Размишљао сам и одлучио да се повучем. Биће провокације са њене стране и према теби и према себи и ја не желим никоме, ни себи, ни теби, ни њој да направим проблем. Ако ме волиш како кажеш да ме волиш, волећеш ме и за пет месеци кад изађемо одавде. Ја не знам како ћу радити било шта ако ми је ту неко са ким сам био 15 година. Није то нека одавде из куће од 15 дана, па како да се са тобом грлим, љубим и не знам шта. Напољу и овде је другачије, ако ме схваташ. Не желим да те искључим и да се повучем, једноставно ако се не повучем да сам себи направим у глави нормално, нећу направити ни себи, ни никоме. Не видим другачији начин. Из поштовања не морам бар да јој натрљавам даље, каква год да је. То моје и твоје да се утрљава њој није океј, нико од нас није добро сад. Ако сво троје одемо у лудару, нема сврхе рекао је Славнић и додао:

- Не ограђујем се и не бежим од тебе. Са Аном би ми било драго да попричам и да све буде нормално колико може, али бар да не буде ненормално. Апсолутно се секунд, детета ми мог, нисам играо са тобом, нити се играм. Мени је само пет месеци јако дуго, може да се деси сто педесет лоших ствари, а на тебе апсолутно гледам, јер ако она буде гледала нас како се грлимо, љубимо, шетамо, не може сама она са тим да изађе и да изађе на добро. Гледам да спасем себе, тебе и њу од проблема - рекао је Звездан.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/6

 

- Нема шта, то је твоја одлука и ја се слажем - рекла је Анђела.

- Одговори ми, мало није норамлно само океј да кажеш. Шта ти мислиш? - питао је Звездан.

- Да си у праву, вероватно си у праву - рекла је Анђела.

- Понављам, не одлазим од тебе. Ја и ти ћемо наставити нашу причу кад изађемо. Ово је сад такав тренутак, она ће остати овде као такмичар - рекао је Звездан.

- Немам шта да ти кажем, поштоваћу твоју одлуку - рекла је Анђела.

- Али не делиш моје мишљење - рекао је Звездан.

- Слажем се да није лепо да јој приредимо да уживо гледа оно што је преко телевизора гледала. Јасно ми је шта причаш и да је одлука тотално исправна и због тога ћу је поштовати. Најбоље је да ти и ја уопште немамо комуникацију, осим за столом кад морамо - рекла је Анђела.

- Ти не можеш да издржиш пет месеци? - питао је Звездан.

- Није у томе поента - рекла је Анђела, која није могла да сакрије сузе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".