Погледајте слику, а оно што прво угледате открива скривене тајне ваше личности. 

 

 

Лице

Осећајни сте, али имате проблема да то и покажете. То што сте прво видели људско лице открива да сте у животу способни да будете врло објективни, чак и у врло тешким ситуацијама. Знате направити помак, сагледати ситуацију и донети добру одлуку. Нисте склони да се у кризним ситуацијама емоционално ‘распаднете’ и изгубите разум. Људи који вас окружују, свесни су тог вашег дара па вас радо зову када су у проблемима. С друге стране, та ваша способност да се емоционално удаљите је и ваша највећа слабост јер зна да се прожима и у друге аспекте живота у којима није добро бити дистанциран, на пример у друштву некога кога волите. Вама је држање растојања нека врста заштите да не будете повређени и тешко вам се тога ослободити.

Сто

Имате проблема са доношењем одлука. Ваша највећа снага је способност слушања других људи и разумевања онога што пролазе и како се осећају. Одлични сте у комуникацији с другима, па чак и с појединцима којима је тешко да изразе  своје мисли и емоције. Вама се некако отворе. Слаба тачка код вас је доношење одлука и покретање акције. Неодлучни сте и склони да вагате ‘за и против’, и знате да се тим путем понекад погубите. Требало би више да верујете у своју интуицију и мање анализирате. Верујте у себе.

Жена

Када вас нешто не занима, не желите с тим да губите време. Интелект је оно по чему одударате од других људи. Врло сте интелигентни и радо упијате нове информације, посебно о стварима којима сте склони. Када вам је нешто важно, томе се посвећујете свим срцем, истражујете, читате, покушавате… све док то не обавите савршено или потпуно схватите. С друге стране, оно што вас не занима, то вас заиста не занима. Тада знате да будете непажљиви, несавесни, једноставно немате интерес ни да покушате да схватите о чему се ради. Понекад се то може негативно одразити на ваш посао или љубавну везу па је важно пронаћи равнотежу и компромис, ако желите да у животу будете срећни.

Столица

Имате проблема да се усредсредите. Оно по чему сте посебни је ваш јединствени поглед на живот. Њиме знате позитивно да утичете на људе око себе, чак и да их мотивишете да и сами нешто сагледају из другог, бољег угла. Пуни сте изненађења јер људи никада не знају шта ћете следеће изговорити и на који начин. Најслабија тачка код вас је немогућност да дуго останете фокусирани на нешто, брзо губите интересовање и то је оно што вас кочи у животу. Пуни сте добрих идеја, знате да побољшате све што додирнете, али за све то брзо изгубите интерес, и то се догађа често, преноси пише Studomat.ba.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".