Након што су Анђела Ђуричић и Звездан Славнић угледали Ану, Звездан је био више него љут, почео је да лупа по имању, да гребе по капији "беле куће", уноси се бившој у лице...

На све то понашање морало је да реагује обезбеђење. Када се смирио, поразговарао је са Анђелом и рекао да му треба пар дана да размисли шта ће даље. 

Шушкало се да то није крај са изненадним уласцима у "Задругу 6" и да ће вечерас у Шимановце стићи и некадашња звезда ријалитија "Парови" и Анина најбоља пријатељица - Јована Новаков Шмизла.

И она сама је то најавила у емисији о "Задрузи", али је сада све оповргла и на Инстаграму обавестила пратиоце да од њеног вечерашњег уласка - нема ништа.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

Јована и Ана су се упознале код ње у салону и постале нераздвојне, а касније је уследило упознавање и пријатељство са Славнићем. Она је у емисији такоже признала да је разочарана Звездановим понашањем који је ушао у ријалити са намером да обезбеди бољи живот својој невенчаној супруги, а Шмизлу и њеног партнера Николу је замолио да брину о Ани док он не изађе. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".