Ово су три најсрећнија датума у фебруару:

2. фебруар

Тај датум је важан јер може да вам помогне да отворите очи и боље сагледате свет око себе. Лакше бисте могли да протумачите нека тајанствена догађања којима сте сведочили у блиској будућности.

Такође, на тај дан се посебно фокусирајте на предузимање одређених радњи које ће вас одвести до задатих циљева и реализације неких планова.

Воља би вам тог дана могла бити јача, осећаћете се енергичније, мотивисаније и желећете да преузмете вођство у неким ситуацијама.

Фото: Профимедиа

 

5. фебруар

Овај дан је савршен за предузимање неких корака на љубавном и пословном плану због повољног положаја Венере и Марса, две јаке планете који итекако утичу на наш живот.

То време биће савршено и за људе који се желе да се опусте, било на начин да остану код куће и раде што воле или изађу с пријатељима на неко занимљиво место.

Фото: Профимедиа

 

11. фебруар

На тај дан Меркур улази у Водолију и то је добро. Тад би се код многих људи могла да се пробуди жеља за знањем, учењем нових вештина и проширивањем погледа на свет. Многи ће осетити неку неописиву жељу за квалитетнијим, мирнијим животом и стварањем.

Важно је да тај дан посебно слушате своју интуицију и не допустите страху да вас спутава ако знате шта вам је чинити, било за себе или за друге људе.

Од 11. фебруара многи ће осетити потребу да развијатју свесност и жељу да буду бољи. Овај период је идеалан за пресељење, преуређивање, одлазак на излете и путовања, преноси "Атма".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".