Драган Антонијевић Арлекино је изјавио да је после Брениног и Бобиног венчања написао песму посвећену њима, што је певачицу увредило те је на њега насрнула у бифеу на Кошутњаку: 

- Због песме коју сам написао о њој Брена ме је гађала флашом у главу. Тада сам је критиковао у медијима и то ју је много нервирало, па ме је напала. Гађала ме је стакленим пивским флашама. Са десет флаша ме је гађала. Срећом па је Саша Поповић реаговао. Он ме је тада спасио јер да ме је погодила у главу, не бих остао жив. Ја сам њу након тога тужио за покушај убиства. Али Брена годинама није долазила на рочишта, па сам на крају повукао тужбу - испричао Арлекино и додаје да оно што је урадила није опростио:

- Она је једна опасна жена. Сметало јој је што сам снимио песму "Лепа наша Брена", која је била хит. У песми сам причао о њеној удаји за Бобу Живојиновића, није мој пробл

Фото: АТА имагес

 

Драган је открио и како је дошло до зупознавања између њега и певачице:

- Упознао сам је код покојног Раке у студију и одмах ми се свидела. Временом се и она заљубила у мене, али сам ја тада имао девојку коју сам после оставио јер нисам желео да је варам. Моја осећања према Брени била су јача. Због снимања, Брена и ја смо се често виђали, једном је чак док смо били код Марине и Футе у стану покушала да ме пољуби, али ја сам је одгурнуо јер сам се плашио да ћу јој брзо досадити. Брена је покушала да буде са мном, разговарала је и с мојом мајком, јадала се Марини, али ја сам се и даље правио блесав. 1990 године, кренуле су Бренине турнеје па смо се мање виђали али смо се стално чули - рекао је музичар и додао:

- Мислим да наша љубав није успела највише због Марине и Футе. Неко време сам јој био као жиголо јер је она у мени видела привлачност, а била је свесна да са мном не може да корача кроз живот, јер ја сам био музичар у успону, а она велика звезда. Када се удала за Бобу објавио сам књигу о нама и нашој несуђеној љубави. Брена је била одушевљена, али не и Боба. Слао је покојног Шљуку да ме пребије, а затим је тражио да купи све књиге како не би доспеле у јавност - испричао је он својевремено за медије.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".