Њен улазак већ је подигао велику прашину, а верујемо да најсочније тек следи, с обзиром да је њен партнер Звездан најавио да ће данас напустити ријалити, због тога што не може да борави у истом простором са Аном

Новонасталу ситуацију прокоментарисао је и Звезданов отац, Зоран Мока Славнић, који је ипак подржао сина.

- Наравно да ми прија, сад сам ја Звезданов отац, дигао ми је популарност у последња 3, 4 месеца. То значи да нема нових идола. 99% сам поносан на њега, једино што ће добити по г*зи зато што није транспарентно рекао Анђели да му се свиђа. Они кажу да је издао жену, али то је класичан пример кад се двоје раздвоје, само је разлика што је то јавно. То је класичан пример раскида, лош је моменат, не може да разговара са њом, емоција не бира време. Ја сам се развео у 72. године - рекао је он.

Мока је истакао да Ана више не постоји за њега.

Фото: Небојша Параушић

 

 

- Ана више не постоји за мене откад је она рекла да он више не постоји за њу. Био сам на њеној страни, али замољен сам мало оштрије од ње, ја такве једем за доручак. Она је сад бивша жена Звезданова, све његове бивше за мене остају бивше, нећу ништа да урадим. Плакали смо заједно, молио сам је, али поштујем њен избор. Не бих ја о њој више. Срећа њена што задругари не знају шта је причала о њима, то је њен его који је срушен, то је освета. Звездан има велико срце, па ће да се повуче. Ситна је она риба да би уништила Звездана. Она иде на његову емоцију, зна да је он емотиван. Најгоре је кад неко од супружника износи првљав веш. Ја сам био сведок пре његовог уласка - навео је Славнић, а потом открио да ли је истина да Ана брине о његовој бившој жени:

- Истина је, то је фантастично, рекао сам њему, причали смо о томе. Могу ја за тебе да учиним лудачке ствари, али ако се емоција изгубила, џабе - рекао је Мока.

(Пинк.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".