Како тврди извор листа "Ало", несугласице међу сестрама почеле су због пословних сарадника, а наставиле су се низом гнусних увреда које је Инди свакодневно упућивала млађој сестри по питању њеног љубавног живота. 

- Едита је доживела вртоглави успех чим је започела соло каријеру, а то је било сасвим довољно да изазове љубомору код Инди, чија се каријера годинама није померала са мртве тачке. Уместо да се сама заложи за себе, Инди је очекивала да је сестра повеже са њеним сарадницима и да ће јој проследити песме које се њој нису допадале, али то се није дешавало. У протеклих пет година њихов однос је због тога био турбулентан, а сестре су се често јавно пецкале и прозивале, а чак су се и блокирале на друштвеним мрежама - каже извор и објашњава да су Инди и Едита безуспешно покушавале да разреше свој однос.

Фото: АТА имагес

 

- Уместо да на миру седну и причају о свему, Арадиновићеве су јавно износиле да нису у добрим односима. Индира је Едиту у једном тренутку јавно назвала и лажном сестром, а редовно ју је прозивала код чланова породице, певача и сарадника. Едита је, с друге тране, више пута покушала да је смири, хвалила ју је у јавности и промовисала њене будуће пројекте, али то није било довољно за престанак сукоба - прича извор, и наводи да је до бруталне туче дошло управо због Индириних претњи да ће јавно разоткрити све Едитине тајне.

- То што ниједна нова песма коју је Инди објавила није доживела велики успех док су песме њене сестре имале милионске прегледе додатно је погоршало ситуацију. Како није могла пословно да јој наштети, Инди је запретила сестри да ће јавности испричати све што зна о њеном приватном животу, али и објавити фотографије и преписке које доказују с ким је и када била у везама. То је била кап која је прелила чашу за Едиту, која се месецима борила са сестриним агресивним фазама - тврди извор, и открива да је управо то разлог због ког је млађа Арадиновићева отела сестри телефон и физички је повредила.

Фото: ATA Images

 

 - Тог дана Едита је била код мајке Флорије, а Инди је накнадно стигла. Одмах су се посвађале јер је Инди рекла Едити да неће да је види у породичном стану. Вербални сукоб убрзо се претворио у обрачун јер се Инди заклела да ће медијски да уништи сестру, узевши свој телефон уз претњу да ће истог тренутка назвати све своје контакте из медија. Едити је пукао филм и кренула је да јој отима телефон, а окршај се наставио у дворишту. Иако покушавају да заташкају свој лош однос, Индирина љубомора према Едити никада неће проћи и питање је дана када ће се физичко насиље поновити. У целој ситуацији највише испашта њихова мајка јер овакве туче годинама гледа и стрепи да ће се једног дана завршити кобно - завршава извор.

И док је Индира кратко поручила да неће коментарисати тучу са сестром, Едита је најпре покушала да кроз шалу ублажи скандал.  

- Смарате ако мислите да ћемо она и ја давати изјаве. Можда се поново побијемо ваљано, на овом снимку смо као пијанице испред супермаркета. Ко хоће да гледа нашу праву тучу нека уплати 30 динара. Данас се бијемо, сутра се волимо, све је у најбољем реду - рекла је певачица у покушају да се нашали на скандалозну ситуацију.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".