Ана Ћурчић, невенчана супруга Звездана Славнића постала је равноправни учесник "Задруге 6".

Наиме, Анин улазак најављен је још у току прошле недеље а сада је коначно дошао тај дан да се и она придружи станарима Беле куће.

Ана је ушетала у студио код Душице Јаковљевић и проговорила о свему што занима широки аудиторијум који помно прати дешавања у Задрузи.

- Спремна сам да испричам своју причу, да испричам своју истину - казала је Ана.

- Било је пуно боли и суза претходних месец дана. Ја сам плакала и пре Анђеле. Ја сам њега видела и са Мајом и са Александром. Нисам се надала да ће ме издати и оставити, да изда све што смо он и ја градили годинама. Нисам веровала, мислила сам да мој пријатељ дугогодишњи неће издати све што смо заједно прошли. Ми смо се јако пуно волели, то је његово оправдање, ја то поштујем - испричала је Ана и додала:

- Врло овако млако, он је човек устао у две реченице. Човек устао и тринаест година отишло као да је ништа и на то ћу имати реплику када будем ишла. Ја овде улазим само због себе, кључна ствар.

Ана је потом истакла да су она и Звездан имали планове после његовог изласка из ријалитија.

- Ја сам га чекала и волела, и градила. Годину ипо дана је био код куће, четири године је био у Швајцарској. Планови су нам били да нешто обезбедимо. Имам тај кодекс да то не одајем, али ја то нећу рећи - казала је она.

Ана је потом открила да ју је Звездан упозорио на друге девојке пре уласка.

- Могуће да ће ти се јавити одређене девојке упозорио ме је пре него што је ушао. Мени су се јавиле девојке које су биле актуелне пре Задруге. Сазнала сам то, ја сам их нашла - признала је она.

Ана је потом испричала и како се осећала у тренутку када да ју је Звездан преварио.

- Имала сам емотивни лом, нисам могла да дођем себи - рекла је Ана.