Она је објаснила да је знала да нешто није у реду са трудноћом, али да ју је медицинско особље отпустило пошто је имала само 17 година. У једном кратком видеу рекла је: "Када ме је хирург отворио током хитног царског реза у 31. недељи пронашао је празну материцу."

Видео је брзо постао виралан и сакупио више од 95 хиљада лајкова и мноштво коментара од људи који су желели да сазнају више. ТикТокерка је затим објавила дужи видео како би објаснила целу причу.

- Нисам се порађала, била сам трудна. Видели смо бебу унутра, тако да је била ту. Само не на месту где је требало да буде.

Тамара је објаснила да је имала 17 година када је била трудна и да је први преглед имала у 14. недељи. Рекла је: "Нико не жели да слуша тинејџерку док је трудна и то ћу у потпуности рећи од срца. Многи људи не слушају тинејџерку која је трудна. Да јесу и да су истражили моју забринутост, открили би да беба није на правом месту."

 

 

Тамара је објаснила да се појавило крварење и бол, али су медицински стручњаци инсистирали да је то нормално.

- Завршила сам на скенирању и открили су да буквално немам амнионску течност. Такође су постојали и други разлози за бригу у вези са растом бебе и плаценте.

До 31. недеље будућа мама је била на кревету у болници због "недостатка покрета фетуса".

- Дошли су око пет сати ујутру да ураде мали доплер и открили су да откуцаји бебиног срца не могу да се лоцирају. На крају су га пронашли, али је било забрињавајуће. Беба је имала веома тежак фетални дистрес. Одвели су ме на порођајно одељење. Сада је бабица почела да ме савија у све те положаје. Испоставило се да је беба седела на пупчаној врпци због чега су откуцаји срца опали. Када су одлучили да ће ме породити, отворили су ме и то је била празна материца са врећицом амнионске течности унутра. Сва течност коју је требало да добијем са овом бебом била је у овој материци, али бебе није било. Хирург у овом тренутку  гледа мене и мог партнера и каже: "Где је беба?" Гледам га и не знам шта да кажем: "Не знам, боље је да га нађеш!"

Да би истражили шта се догодило, на крају су пресекли Тамару од кука до кука.

- Открили су да сам имала додатну малу шупљину. Није имала грлић материце, али је имала јајник и јајовод и није постојала комуникација са мојом стварном материцом.

Ово је место где су беба и њена постељица заправо биле - далеко од њене материце и амнионске течности. Право је чудо да су и беба и она  биле добро, а Тамара је објаснила да је од тада добила близанце и још једног сина који су превремено рођени. Тренутно је поново трудна, у 27. недељи и нада се да ће издржати до пуног термина.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".