Снимак који је разбеснео људе сведочи о нељудскости која данас влада, с обзиром на то да су пронађена три пса, која су најпре мучена, а након тога и замртзнута.

- Драги грађани Србије и сви који ме прате... Ужаснута, тужна и поражена пишем ово после страшних снимака злостављања и убијања животиња у Бору, тачније у прихватлишту за напуштене животиње. На хиљаде вас ми је послало снимке, али ја немам снаге то да објавим. Имам већ пет животиња у кући и тренутно немам услова за усвајање још једне. За сада - истакла је она, па додала:

- Као човек молим сваког од вас да буде рука спаса животињама које ће бити убијене у Бору али и широм земље ако не нађу нове власнике.

Фото: АТА имагес

 

- Ако волите животиње и ако имате добро и велико срце помозите свим оним шапицама и тужним очима. Спасите их смрти - написала је Јелена, па додала:

- Када је реч о мени, ја апелујем на медије и власт. Апелујем и молим. Морамо као народ и као држава да будемо бољи према нашим животињама. Ми то можем, не захтева пуно ни труда ни средства.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Лично планирам да отворим прихватилиште за животиње у будућности и на тај начин дам свој допринос. Користим ово мало славе, да апелујем против убијања животиња, против лопова, против зверског мучења.

- Апелујем да се уведу јасни и строги закони за оне који убијају и муче животиње - написала је Јелена, па додала:

- Ја због оваквих сцена не могу да спавам годинама, боли ме несрећа и немоћ. Молим вас помозите животињама.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".