Ован

Овна у фебруару очекују две врсте ситуација на послу. На пример, од вас се може тражити услуга, али ваш одговор може имати последице и негативно утицати на развој ваше каријере. Овог месеца ћете морати да анализирате догађаје и унапред израчунате сваку ситуацију. Ован не би требало да преузима неколико задатака одједном - боље је све радити у фазама. Тако ће моћи све, па чак и имати довољно времена да се опусте.

Фото: Профимедиа

 

Бик

У фебруару ће финансијски послови за Бика ићи узбрдо. Сасвим је могуће да ћете успети да уштедите одређену суму новца и купите оно што већ дуго планирате да купите. Али не треба се превише заваравати, јер ћете за то морати напорно радити. Иако не треба да заборавите на свој распоред, покушајте и мало да се одморите.

Близанци

Близанци ће вероватно у фебруару моћи да савладају нову професију, која у будућности може донети високе приходе. Можда можете покренути сопствени посао. Ако уложите све напоре, као и покажете истрајност и марљивост, онда ћете постићи жељени резултат и финансијско благостање. Могуће је да ће почетком пролећа Близанци постати независни у материјалним питањима. Али имајте на уму да за то морате напорно радити - то ће бити разлог вашег просперитета.

Рак

Ракови имају управо период када треба да делују одлучно. Они могу или да промене посао или да отворе сопствени бизнис. У фебруару ћете бити успешни у финансијским стварима. Ако сте одлучни и активно почнете да делујете овог месеца, онда ћете до пролећа сакупити управо онај новац који вам је потребан за планирање. Али имајте на уму: ако финансијски достигнете видљиве висине, имаћете шансу да уложите у посао.

Фото: Профимедиа

 

Лав

У фебруару Лавови треба да се ослободе амбиција - оне могу бити сувишне у овој фази вашег живота. Требало би више да се бавите оним задацима и питањима која су давно започета. Свој напредак у каријери можете планирати из следећих пројеката. Сада би требало да покажете својим шефовима да сте одговорни и сврсисходни. Покажите марљивост и истрајност, али покушајте да не заборавите на одмор и своје ментално благостање.

Девица

Оне Девице које су себи јасно зацртале пут развоја и усавршавања лако ће се носити са тешкоћама које се појављују на њиховом путу. Али ако сте једна од оних Девица које више бирају одмор него активан рад, онда је управо тренутак када треба да заборавите на лењост и да предузмете озбиљне кораке за повећање благостања. Да бисте нешто постигли у фебруару, морате покушати неколико пута. Девице треба да избегавају непотребну потрошњу и купују само најнеопходније - на тај начин ће моћи да среде буџету. Можда ћете ускоро имати обећавајући пројекат или ћете направити профитабилну инвестицију.

Фото: Профимедиа

 

Вага

У фебруару Вага треба да избегава лењост и опуштеност у пословним стварима. Ако се на време не укључите у процес рада, можете изгубити повољну прилику. Прошле неуспехе треба оставити иза себе, а ви треба да преузмете нове задатке и пројекте. У послу не препуштајте се сновима и не градите илузије. Мораћете да покажете разумевање и попустљивост према колегама како би они, заузврат, почели да раде и перципирају информације темпом који сте одредили.

Шкорпија

Овог месеца Шкорпије би требало да прате утврђени распоред и унапред планирају своје трошкове. Тако ћете побољшати не само своју финансијску ситуацију, већ и емоционално стање. Можда ће вам бити понуђено да радите на неколико пројеката одједном који ће вас занимати и задовољити ваше финансијске захтеве. Покушајте да одржите равнотежу између посла, здравља и породичног живота.

Стрелац

Стрелац у фебруару треба да буде одлучнији и стрпљивији. Ови квалитети ће им помоћи да отворе сопствени бизнис и постигну финансијску независност. Сасвим је могуће да ће вас надлежни похвалити јер посвећујете довољно пажње послу. Надлежни ће вам највероватније изаћи у сусрет на пола пута и биће снисходљиви када вам затреба одмор. У фебруару избегавајте да улазите у ризичне ситуације.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Јарчеви ће имати среће у виду финансијске независности. Они могу профитабилно уложити новац и отворити посао. Јарчеви треба да теже пасивном приходу. Време је да средите свој буџет и добро планирате како бисте избегли трошкове. Почетком месеца можете потрошити много без размишљања о будућности. Немојте клонути духом - ускоро вам могу бити понуђени профитабилни пројекти.

Водолија

Водолије у фебруару треба више да прате сан и да спавају довољно како би повећале ефикасност и продуктивност. Можда ћете приметити да сте постали лењи. Вероватно смањење активности у радним токовима. Али ови фактори неће много утицати на обављање ваших дужности и задатака. Ви и ваше колеге ћете развити топао однос, осећаћете се пријатно у њиховом друштву. Такође је вероватно да ћете преузети иницијативу у животу тима.

Рибе

Завршите све важне ствари до краја месеца. Будите мало стрпљивији, јер ваш рад можда неће бити одмах цењен. Не очекујте тренутну похвалу. Биће када буде резултата. Чувајте се завидних колега који вас могу збунити. Чим се осећате негативно према себи, ограничите комуникацију са таквим људима. У овој фази, препоручљиво је да заштитите своју професионалну репутацију. Покушајте да избегнете мешање личног и професионалног, преноси "Ало".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".