Она је поломила обе руке, због чега је оперисана у уторак увече у Београду на Институту за ортопедију Бањица. Како се сада наводи, Кристина је одлучила да се оперише да би се што пре опоравила и да би почетком марта могла да се врати пословним обавезама.

- Кад је доживела незгоду Кристина је одмах отишла у болницу у Италији и тамошњи лекари су одлучили да је не оперишу већ да фиксирају кости и да пусте да се природно наместе. То би значило да најмање месец дана не би могла готово ништа да ради, после чега би уследио опоравак, али за Кристину је то био дуг период и хтела је што пре да се врати својим обавезама. Чим је дошла у Србију консултовала се са лекарима и они су јој објаснили да постоји могућност да се уради операција и да би у том случају већ за две недеље могла да почне да функционише и да крене с терапијом, па је она одлучила да их послуша - говори извор за Курир. 

Фото: РТС принтксрин

 

 

Уколико све буде у најбољем реду, Раденковићева ће средином фебруара почети да ради на припремама за фестивал "Песма за Евровизију 2023" који ће се одржати почетком марта.

- Вероватно ће то бити њено прво појављивање пред камерама. Прошле године Кристина и остатак водитељског тима одрадили су одличан посао и с тога ће и ове године добити поверење челника РТС да понове успех - навео је извор.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".