Ово су 3 најбоље супруге у целом Зодијаку:

Рак

Даме рођене у знаку Рака јако су везане за своје партнере. Њихова љубав је безусловна и учиниће све за човека којег воле. Међутим, склоне су драми, чак и због тривијалних ствари, али то је стварно мала мана у поређењу са врлинама које је красе. Жена Рак ће се посветити дому и од њега створити рај за вас и вашу породицу. Осим тога, фантастичне су у кухињи, што значи да ћете уживати у многобројним укусним јелима. Посвећене су мајке, пуне љубави, које увек децу стављају на прво место. Оно што бескомпромисно траже од својих мужева јесте љубав и искреност.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Астролози кажу да су жене Овнови даме које своје мушкарце бацају на колена. Оне су изузетно јаке и непопустљиве, и учиниће шта год је потребно да би постигле своје циљеве. Ако мислите да сте довољно јаки да проведете свој живот са овом снажном и храбром женом, морате да се побринете да пламен између вас увек гори. Жена Ован ће очекивати вашу помоћ и подршку у свему што ради. Због тога, уживаћете у високом друштвеном статусу, јер ће свако због ње почети да вас третира с поштовањем. Жене Овнови имају позитиван утицај на своје мужеве, јер их охрабрују и оснажују, подсећају на њихове одговорности и ствари које су вредне њихове пажње. Стоје чврсто на земљи и имају реална очекивања од људи око њих. Са друге стране, те жене је јако тешко привући, а ако то успете, будите свесни да она има врло високо мишљење о вама и да ће учинити све што је потребно како бисте увек били најбоља верзија себе. Мајке Овнови су строге и непристрасне, и у прошлости су одгајале велике победнике и вође. Оно што очекује од партнера је снажан карактер и одлучност.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Жене Лавице су снажне и оштре. Другим речима, оне су рођене ратнице. Имају невероватну снагу и способност, па им треба неко ко је јак као и оне. Никада не падају на “обичне” мушкарце. Лавица се превише не труди да би завела мушкарца који јој се свиђа, њега ће потпуно освојити њен шарм и снага. Оне су посвећене и одане партнерке, и за своје мужеве ће урадити све шта треба како би били срећни. Њихова љубав је врло интензивна. Заправо, никада нећете срести другу жену која ће вас више волети него Лавица. Она је слика и прилика несебичне и пожртвоване љубави. Кад је у питању борба, она се бори истим интензитетом и за свог мужа и за децу. Увек је спремна да учини све што је потребно како би заштитила своје вољене.

(Крстарица)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".