Обдукцијом је утврђено да су обе брутално тучене, а једна од њих и угушена. Чекају се још ДНК и токсиколошка вештачења, али је недвосмислено потврђено да је реч о злочину.

Њихова беживотна тела пронађена су у згради у Улици Марка Пола и то после пријаве комшинице, која их није видела данима. Полиција је после уласка у стан затекла застрашујући призор. Било је трагова крви, једно тело је затечено на кревету, а друго на поду.

Пошто је стан био закључан, а кључа није било, верује се да га је злочинац понео са собом.

- Једна од верзија овог случаја је да су старице познавале свог џелата, јер су га пустиле унутра - наводи извор близак истрази.

- Истражује се и да ли је тачна информација да су имале одређену своту уштеђевине, јер је једна од њих, наводно, продала некретнину. Сасвим је могуће да је злочин почињен из користољубља, иако није било трагова преметачине. То може да укаже и на чињеницу да је убица знао где је новац.

Резултати вештачења, које је у току, довешће полицију до убице, иако постоји одређени круг људи који могу да се доведу у везу са злочином. Неколико њих је и испитано и полиција их држи "на оку", док не стигну анализе биолошких трагова.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".