Како "Курир" преноси, повод њихове нове туче овог пута је колегиница, певачица Моника Ивкић, која живи у Бечу. Наиме, Барбара је направила љубоморну сцену Дарку чим се он вратио из аустријске престонице, где је имао наступ, на ком се као специјална гошћа и изненађење за публику појавила управо Моника.

Део наступ можете погледати на Инстаграм профилу Монике Ивкић.

Лазић је, како наводи извор, дан раније отишао у Беч, а цео дан провео је у Моникином друштву, која годинама живи и ради у том граду. Певач о овоме није обавестио своју девојку. Да је до овог сусрета дошло, вероватно се не би ни сазнало да Дарко није управо у Моникином друштву дошао у клуб у ком је наступао и замолио је да му се на половини тезге придружи на сцени, док он буде правио паузу, што је она и прихватила. Када се појавила на бини, она је пољубила и снажно загрлила Лазића, што је изненадило све оне који су се те вечери нашли у клубу, који је био скоро празан.

Снимак њих двоје ипак је завршио на Инстаграму, а када га је видела Барбара, до које су још током дана дошле информације да је виђен у центру Беча с Моником, дословно је полудела од љубоморе. Она је целу ноћ звала Дарка и слала му поруке, на које он није одговарао, све до ујутру, када је требало да крене за Србију.

- Када је дошао у Нови Сад, у стан који изнајмљују, настао је хаос. Барбара је полудела. Псовала га је, гребала, вређала. Он јој се правдао да му се телефон испразнио и да се зато није јављао, а да је Монику случајно срео у бекстејџу клуба и да ју је замолио да отпева неколико песама. Рекао јој је да су само пријатељи и да нема потребе да љубоморише и да није тачно да су се видели током дана. Ово негирање је тек изнервирало Бобакову, која није престајала са увредама на његов рачун, а у једном тренутку Дарко је тако одгурнуо Барбару од себе да је она незгодно пала и сломила прст на нози - наводи извор.

Да је до неког инцидента између њих двоје заиста и дошло, потврђује и чињеница да се Барбара са сломљеним прстом појавила и на снимању једне емисије.

 Болно сам, али овако сам добро. Меркур је ретроградан, ја сам пре два дана поломила мали прст на нози - рекла је Барбара тада.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".