Харијета Симић - Харина оперисала је рак дојке, а док је била на највећим мукама, певачица прича да ју је муж позвао и рекао да жели развод.

Певачица Харијета Симић (40) недавно је испричала тешку судбину о раку дојке, а сада је открила да ју је муж оставио седам дана након што се оперисала. Жељу о разводу јој је, како каже, саопштио преко видео позива.

- За њега сам се много жртвовала, дала сам злато у вредности од неколико хиљада евра да врати дугове. Дао је и он мени за лекове, али... Недуго затим сам поново продала накит како би он могао да плати кирију за стан и купи нови камион. Сада, након седам дана од операције и ампутирања дојке, он ме зове да ми каже да не жели више да буде са мном и да је нашао нову – рекла је Харијета за "Блиц".

 

 

- Рекао ми је да га више не зовем и да ће се том девојком оженити. Оставио ме је у најтежем тренутку. Искористио ме је и оставио. Не могу да верујем шта ми је приредио, притом ме чека још хемотерапија и зрачења, али њега то не занима.

Харијета истиче да је због њега запоставила каријеру, као и да ју је стално понижавао.

 

 

- Запоставила сам певачку каријеру због њега и његове љубоморе. Није ми дао да гостујем по емисијама у које су ме звали, ни да певам, све сам га слушала и ево три године ништа нисам радила. Стално ме је понижавао и говорио да су све певачице проститутке. Када се опоравим, посветићу се снимању песама - закључила је певачица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".