Након што је недавно објавила фотографије младића са којима ужива у љубави, Тара је данас објавила да се налази у другом стању. 

Она је поделила фотографију са својим партнером уз слике ултразвука њихове бебе.

- Постајемо родитељи. Искрено, не знам одакле бих почела, ни шта бих рекла... Ко ме прати зна да сам се ја још пре пар година помирила са чињеницом да можда никада нећу бити мајка, сходно непотпуно развијеном раду јајника и материце. Међутим, на славу моје породице смо сазнали најлепшу вест на свету! Четири месеца смо се борили да остане беба здрава, јер смо пролазили кроз ризичну трудноћу и мноштво компликација, међутим, званично је све у реду! - открила је Симова уз фотографију на којој позира с трудничким стомаком.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

- А ја ћу нашој беби, овако јавно обећати да ће бити најсрећније дете на свету! Сваку муку коју смо ми можда прошли, сваку сузу и сваку бол, ти ћеш заобићи! Љубави, теби хвала за сав труд и живце последњи период и најсрећнија сам што си баш ТИ тај! А за само неколико месеци, цео свет је наш, ти, бебче и ја! - написала је Тара на Инстаграму. 

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, још се крајем прошле године у медијима појавила информација да је бивша задругарка у другом стању, али се она тада није оглашавала на ову тему.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/ tarasimov

 

Њен изабраник је Данило Раичевић, а детаљи њихове везе нису познати, осим чињенице да је Тара недавно открила да је "најсрећнија девојка на свету".

Фото:Принтскрин/Инстаграм/ tarasimov

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".