- Он је био човек који мрава није згазио! Никада никакав проблем није направио, свима је помагао и био је покретна мењачница - каже он за Курир и додаје :

- Увек је са собом носио пуну торбу пара и то сваки дан! Само га позове неко и он је одма долазим и мењао паре.

Наш саговорник каже да је шокиран након што је чуо да је убијен.

- Чим сам видео иницијале и да држи мењачници знао сам да је он и баш ми је тешко - каже саговорник и додаје:

- Сигурно га је неко позвао да му замени паре и он је отишао, а тај неко је покушао да га опљачка јер је имао много пара код себе.

Убијени власник је родом из Коњића из Босне и Херцеговине.

- Дошао је одавно овде у Нови Сад и сви су га волели. Живео је са мајком која је била учитељица - каже саговорник и додаје да су сви у шоку након што су сазнали да је преминуо.

Иначе, власник мењачнице јуче је последњи пут био активан на апликацији Вацап последњи пут у 17.01 сати, када се и претпоставља да је отишао да се нађе са убицом како би му заменио новац.

Према речима нашег саговорник он каже да убијени власник мењачнице није имао ауто плац него да је са једним пријатељем имао неколико аутомобила које је имао у власништву и намеравао да их прода.

Подсетимо, у новосадској Улици Нова у Ветернику синоћ је насмрт претучен власник мењачнице Јован Ј., а према речима мештана овог краја, нико од њих није чуо неку свађу или галаму.

- Чули смо да се догодило убиство и да је несрећни власник мењачнице дошао на позив неког од познаника и паркирао се тачно на ћошку како би неког сачекао. Међутим, тада су дошла друга кола и познаник власника мењачнице је ушао у његова кола и почели су да се свађају - каже комшија за Курир и додаје:

- Када је насилник сео на сувозачево место почео је да га туче и рукама и ногама. Несрећни човек је покушао да се одбрани, али нажалост није успео.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".