Пандемија корона вируса утицала је на бројне професије, а ни глумачка није изузетак. Јелисавета Орашанин каже да су њене колеге запостављене и да су многи месецима без посла.

"Сви знају да је доста мојих колега на ивици егзистенције, поготово сада, за време короне, а 90 одсто уметника су слободни уметници. Људи су заборавили на њих, а у први план је дошла нека... Тражим реч да не увредим никога... Сви знају на шта мислим, и ово по телевизији шта се све дешава, и ови ријалитији који су у првом плану, и ти људи који добијају на значају, те речи које се изговарају, вредности које су се потпуно пореметиле, људи који су добили своје парче славе... Бити популаран и бити успешан је различито, али то је код нас потпуно побркано. Нове генерације којима су идоли ријалити звезде, страшно је то. Свака роба има свог купца, нисмо измислили ријалити, такви програми постоје свуда, само мислим да треба да буду ствар избора, а не нешто што се намеће, што видите по насловним странама", рекла је глумица, па додала:


"Увек су главне вести ријалити звезде, ретко када је на насловној страни неки уметник. Јесте, ако се нешто десило на приватном плану, али не и на уметничком. Зато више не дајем изјаве ако ћемо причати само о мом приватном животу. У реду су две-три цртице, али све преко тога је неукусно, рекла је Јелисавета.

(Вечерње новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".