20. јануара је почела владавина Ваодолије и трајаће до 19. фебруара. Иначе, овај знак је познат по својој бунтовничкој нарави, пише Сторy.хр.

Такође, ово раздобље може донети многе промјене и потпуно другачије почетке. Иако ће утицати на све знакове, три ће посебно бити погођена, а у наставку откријте и која...

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

Биковима се саветује да посебну пажњу посвете пословним и финансијским пословима, иако ће на приватном плану бити задовољни. Умор је неизбежан због гомиле обавеза, а стрес нагомилан због финансијских околности које се чине нестабилним.

Хороскоп вам саветује да до 19. фебруара будете опрезни, али и да не наседате на празна обећања на пословном плану.

ЛАВ

Владавина Водолије може бити врло напорна за Лавове. Имаће осећај да не могу стати, неки планови би се могли изјаловити у задњи час, а на пословном плану могу се појавити потешкоће.

Хороскоп Лавовима саветује да се чувају наглих и исхитрених реакција, јер ће им у овом раздобљу требати мало да угрозе однос с блиским особама. Што се приватног живота тиче, Лавови ће бити склонији љубомори но иначе, због чега су могући сукоби с партнерима.

ДЕВИЦА

Девице су прилично сналажљиве у свакој ситуацији у којој се нађу. Ово раздобље може их доста оптеретити, због чега ће им бити тешко завршити све обавезе.

Промене се догађају на породичном плану, па хороскоп предвиђа да ће многе Девице слободно време жртвовати за своје најдраже. Саветује се чувати се стреса, али не бацати новац. Могући су непланирани издаци.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&qу