Певачица, композиторка и текстописац Леонтина Вукомановић своју каријеру је започела још 1990-их година и од тада је аутор и извођач неких од најпознатијих поп песама.

Током тридесетогодишње каријере, Леонтину су доводили у вези са бројним познатим мушкарцима, а Жељко Јоксимовић и Мики Перић су били само неки од њих. 

Певачица је само једном решила да "стане на луди камен" и то са познатим виолинистом Филипом Патом. Он је одмалена окренут музици те је са само четири и по године почео да пева у дечјем хору "Колибри". Током година је изградио завидну каријеру у београдским круговима, али и у читавој земљи као виолиниста и члан групе "Пилоти".

Фото: Д. Мишић

 

 

Леонтина и Филип су се упознали 2009. године на такмичењу бендова у једном престоничком клубу. Како су писали медији, Леонтина је тада била председница жирија, а Филип се са својим бендом такмичио.

Љубав је одмах планула, а њих двоје су одлучили да се венчају након само 3 месеца забављања.

 

 

‒ Како године пролазе, постајемо све захтевнији. Али, кад се сретну две Шкорпије, пламен настаје одмах, ватру је немогуће зауставити. Освојило ме је то што кад сам га упознала, као да сам видела себе у огледалу. Имамо све исто, од животних навика, смисла за хумор, понашања ‒ говорила је својевремено певачица. 

Судобносно да су изговорили једно другом у цркви свете Петке, а млада је за куму изабрала Милицу Митровић, супругу Жељка Митровића. 

‒ Нисам хтела да се дотерујем у салону, више ми је пријало да то буде у опуштеној атмосфери. Кћерке Милице и Жељка Митровића понудиле су да ми помогну. У њиховом кутку за играње, смештеном у поткровљу породичне виле, обавила сам неоходне припреме. Кумице су непрестано биле уз мене. За тако битан дан нисам хтела да користим услуге професионалних шминкера, већ сам се сама нашминкала ‒ испричала је својевремено Леонтина за ХЕЛЛО.

 

 

Како се писало, венчаницу је одабрала и пре него што је упознала будућег супруга. Ради се о моделу који је годинама раније спазила на једној ревији, па је креаторку замолила да јој направи по њеној мери, у жељи да буде сведена и пристојна и по узору на филмске диве 1960-их година.

Годину дана након венчања су постали родитељи ћерке Лусије. 

Нажалост, Леонтина и Филип су одлучили да ставе тачку на брак 2013. године. Од тада се о њеном приватном животу мало зна, а Филип је 2020. године трећи пут стао на луди камен. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".