Наиме, у данима када је заказано рочиште, појавиле су се вести како су се Дарко и Барбара потукли на једном весељу, а затим је неко од њихових комшија из Новог Сада где сада живе потврдио да се из стана у ком живе често чују жучне расправе између пара. Марина је то искористила, јер тражи потпуно старатељство, па је о свему обавестила судију и нагласила да њен син не сме да проводи време у друштву Даркове девојке.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ТОXИЦ ТЕЛЕВИСИОН

 

- Није много размишљао, већ је одлучио да оде са Барбаром на одмор, а на суд је послао свог адвоката. Марина је била присутна и изјаснила се да тражи потпуно старатељство, као и алиментацију од 500 евра. Међутим, оно што је Дарка највише изнервирало је то што је чуо да је његова бивша вереница инсистирала да дете не може да проводи време са њим када је Барбара присутна. Како је навела, боји се за безбедност детета, јер су медији објавили како су се њих двоје тукли и како се често свађају и улазе у сукобе. Баш је полудео, звао је Марину, али није хтела да му се јави на телефон. Рекао је да ће да се гоне по суду и да ће да се бори свим силама, али да јој потпуно старатељство не да. Чак је рекао да сумња да му приче како има проблеме са Барбаром смешта баш Марина како би имала материјал за суд - каже извор за "Стар" близак певачу.

Фото: Инстаграм принтскрин/дарколазицоффициал, Фото: Инстаграм принтскрин/ гагиц_марина

 

Марина је након суђења рекла да тражи потпуно старатељство.

- Дарко се очекивано није појавио. Знала сам да неће доћи. Следеће рочиште је заказано за следећи месец, па ћемо видети да ли ће се појавити. Потпуно старатељство тражим, алиментација ми није толико важна колико потпуно старатељство. Сматрам да сам бољи старатељ од њега и да више бринем о детету- изјавила је Марина.

(Стар)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".