Поред бројних улога издвојиле су се и оне у серији "Љубав у залеђу" као и филму "Ми нисмо анђели".

Док су његови родитељи и сестра Слобода Мићаловић из пројекта "Мјешовити брак", наставили своје каријере, Ненад се након неколико улога потпуно повукао са јавне сцене.

- Дуго нисам радио телевизијске формате. На неки начин то је била моја одлука, јер сам уживао у позоришту. То је моја примарна љубав и ту највише себе дајем. У свему следим свој инстикт. Радим оно што ми се ради и мислим да је то привилегија коју себи могу да приуштим, да радим оно у чему тренутно уживам. Ако ми се снима, уживам у томе, када није било тога, уживао сам у позоришту. Пре свега сам због позоришта пожелео да се бавим глумом, повукао сам се у једном тренутку из јавности. Нагли рез са моје стране, али мислим да је свега било превише. Нисам се више видео у свему томе. Требао ми је мој неки мир који сам пронашао. Приватно сам се пре свега бавио собом и својом породицом. Желео сам да имам меру у свему, простор за себе. То је моја нека крилатица и дан-данас. Трудим се да уживам у дану колико год је могуће. Не размишљам превише о успеху, амбицију сам већ дуго времена свео на минимум. Мој примарни циљ је да будем срећан – рекао је Ненад својевремено. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTS Beogradska hronika Jutarnji program

 

 

После великог успеха који му је донела серија „Мјешовити брак“, Ненад је прихватио улогу у првој хрватској теленовели „Љубав у залеђу“, због чега је скоро годину дана живео у Загребу, где га је лепа водитељка често посећивала.

Иако је све наговештавало да ће се чути свадбена звона, уследио је раскид. Ненад је тада за хрватске медије изјавио:

‒ Веровао сам да ћемо по завршетку снимања „Љубави у залеђу“ и повратка у Београд Данијела и ја започети заједнички живот. Међутим, прекинули смо. Не желим то да демантујем кад је тако.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

Када су Ненада 2013. у једном интервјуу питали да ли је чуо да се његова бивша девојка удала, одговорио је:

‒ Знам, чуо сам то. Баш сам се обрадовао, Стефан Бузуровић је мој колега. Честитам и желим им све најбоље.

Фото: Н. Фифић

 

 

Глумац се 18 година касније вратио својој бранши, а публика га сада гледа као Микицу у серији “Радио Милева” која се приказује на РТС-у.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".