Чувена “Вирџина” из истоименог филма Срђана Карановића, глумица Марта Келер потпуно се повукла из јавности па о њој данас врло мало информација има.

Посветила се породици, а већ неколико година живи на релацији Београд-Пирот, будући да је професионално ангажована у пиротском Народном позоришту.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Keler (@martakeler28)

 

Марта данас има 45 година, а са дугогодишњим партнером, музичарем Зијом Ризванбеговићем, познатијим као Зијо Валентино, има сина Гордана.

- Гордан је рођен мало раније, али видим да је то све сада у реду. Ма, шта су људи радили пре сто година! Мали има два месеца и фино напредује. Мени није проблем да ноћу не спавам, није ми проблем да будем неиспавана сутрадан. Срећна сам што имам године које имам и у којима сам нашла прави тренутак да имам дете. Баш је прави тренутак. Јер, решено ми је питање посла и каријере. Негде сам се остварила као глумица, чврсто стојим на ногама. Већ четири године члан сам Пиротског народног позоришта – испричала је Марта својевремено, након рођења сина.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Keler (@martakeler28)

 

Марта је пореклом из Кикинде, а само две године након поменуте улоге која је била веома запажена и која јој донела награду “Феликс” у Берлину (и због које су је сматрали чудом од детета), појавила се у филму “Сузе и њене сестре”.

Дипломирала је на Академији лепих уметности, на одсеку глуме. Бавила се и радио новинарством, пет година се као водитељка дружила са слушаоцима једне радио станице.

Опробала се 2006. и у ријалити програму “Велики брат”. Изузетно је пропраћена била њена веза са Зијом Валентином, са којим је  добила сина.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Keler (@martakeler28)

 

Лепа глумица никада није патила за венчаницом, бурмом нити свадбом, па је и признала:

-Зијо и ја смо тотално ван тих традиционалних ствари. Нисмо никада планирали свадбу. Никада у свом животу себе нисам замишљала у белој хаљини, овакву, онакву… Не, није нам то важно. Зато је наш Гордан ултрамодеран тип, има два презимена Гордан Ризванбеговић Келер – говорила је глумица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".