За њим је расписана међународна потерница, али га полиција у Црној Гори није затекла на адреси на којој је пријављен.

Дан пре убиства Иване К. у стану на Звездари, осумњичени Јетмир Г. чекао ју је на послу, у кафићу где је радила да заврши смену, након чега су отишли заједно.

Он је био у Београду дан пре злочина, а сумња се да ју је голим рукама убио, пише Блиц.

Како се сумња, он је после злочина отишао у Црну Гору, а како тврде мештани Гусјана, Јетмир је убрзо након што је чуо да је расписана потерница, напустио и Црну Гору.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

- Јетмир је, највероватније, побегао на Космет - тврде извори блиски истражитељима, што је и пре расписивања црвене Интерполове потернице за њим наговестио је извор Новости из Гусиња.

- Његова мајка је из Пећи. Он тамо има ујаке, прилично бројну родбину. Рачуна на то да га тамошња полиција неће тражити и да ће ту бити сигуран неко време. Могао је из Вусања лако да оде и у Албанију, јер добро познаје терен и за њега нема тајни када је реч о путевима ка ове две територије. Сада се спекулише да би са фалсификованим исправама могао да се домогне Америке, где, као и многи одавде, такође има родбину.

Како се сумња, његови ДНК трагови су пронађени у дому на Звездари и за сада све указује на то да је он убица. Осумњичени младић допратио је кобне вечери Ивану кући, а након тога је почео да дави девојку тако што јој је једном руком зачепио нос, а другом руком поклопио уста.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Како би отклонио сумњу, на друштвеним мрежама се опраштао од Иване и објављивао заједничке фотографије.

"Недостају ми наши дани када је све било једноставно. Када ми је за осмех било довољно само да те видим и чујем", само је једна од порука коју је јавно поделио на Инстаграму.

Убрзо након што је тужилаштво званично саопштило да је он осумњичен, обрисао је све фотографије са Иваном.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Тело убијене студенткиње, подсетимо, пронашла су браћа 24. децембра у изнајмљеном стану на Звездари. Како им се није јављала на телефон, развалили су врата стана и затекли је на кревету откопчаних панталона и подигнуте блузе. Угледали су модрице по врату, а имала је и повреде усне, ока, али и прстију на шаци и подлактице.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".