Наиме, Гоца се изнервирала када је видела како је Бјела представио њеног покојног супруга, односно, колико је на неприкладан и увредљив начин приказао публици Шабана. 

- Баш су се сви изнервирали око тога. Реално, без везе је да од свега што је Шабан у животу урадио у филму буде поменут у контексту шверца цигарета и као Ганци. Боље да су га прескочили. Зашто такву легенду сада омаловажавати на тај начин. Мислим да ће тужити Бјелогрлића, или тражити да се та сцена избаци или промени када буде рађена серија - открива за "Свет" Шабанов брат, Хасан Дудић.

 

- Ја не знам ко је главни кривац што је мој брат понижен у том филму, да ли Бјела или неко други. Чиме је то Шабан заслужио? ... Ти узимаш једног Шабана, представљаш га као небитног, па га још и вређаш. Чему то? Урадио си филм о Томи, нека акценат буде на њему, био је легенда, али немој да вређаш друге уметнике. Видећу са породицом, ако треба и да тужимо да се са мог брата скине ова љага, нека то избаце из филма, из серије, њихов је проблем шта ће да раде. Нека га пусте да мирно почива на оном свету - закључио је Хасан, преносећи утиске породице Шаулић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".