Легенда народне музике је седамдесетих година увелико имала концерте и хитове. Наступи су се низали један за другим а интересовање за Лепу није престало ни након 50 година. На друштвеним мрежама појавио се снимак једног од интервјуа Лукићеве са почетка каријере, тачније из 1973. године. У њему певачица одговара на питања новинара, а појављују се и њени фанови који одушевљено чекају да је виде и чују.

- Седамдесете поново златан микрофон - рекла је она тада и додала:

- Живци су у питању. Многи мисле "ето лако је Лепи, одпева две-три песме и заради паре". Како дође тако и оде, велики су моји расходи. Видите и сами да на сваком концерту морам да се појавим у новој хаљини, сада више гледају шта сам обукла него шта ћу певати. Свако има плочу кући, слуша преко радиа, више долазе да ме виде него да ме чују. Ето када прођем кроз Београд пуно ме њих препознају, вероватно због тога што су моја кола једна једина у наранџастој боји "ауди 100 ЛС".

Фото: Твитер принтскрин/@Mutav_plovak

 

Тада су новинари радили интервјуе и са људима који су посећивали њене велике концерте и на питање која им је омиљена певачица одговор је увек био само један "Лепа Лукић!"

Разне одговоре давали су на то зашто им се баш Лепа допада. Неки су говорили зато што је најлепша, зато што најбоје пева или зато што је њихова љубимица. Певачица је на то изјавила да је срећна јако срећна када изађе на бину и види све те људи који је једва чекају.

Фото: Репринт Сабор

 

Певачица је на крају интервјуа и прочитала једно од писама својих обожаваоца који јој свакодневно стижу. У писму је писало:

- Ако одговориш а надам се да ћеш разгравити своје срце и утешити нечије туђе, учини то исто овако страсно као што ја то сада чиним. И молим те немој остати хладна немој, немој. Пуно топлине срдачности најинтимније љубави шаље теби плавуши своји снова и нада, војник Миланче.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".