Црни месец ће за неког бити позитиван, а код други подстаћи најгоре особине, трајаће до 4. октобра 2023. У овом периоду такође ће код многих бити наглашена потреба да се истакну, буду у центру пажње, па чак и жеља да им други завиде...

Са позитивне стране, Црни Месец може многима да донесе одважност да се упусте у неке креативне послове који би могли да буду упешни, али и осмеле у комуникацији са другима.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Највише турбуленција ће бити на пољу породице и партнерских односа. Што се љубавних веза тиче, чувајте се флерта и преваре. Све што је тајно ће бити откривено. Савет Овновима у овом периоду јесте и да се посвете раду на физичкој форми и да енергију усмере на спортске активности и обликовање тела.

Бик

Црни Месец може да донесе искушења везано за куповину или продају некретнина. Чувајте се превараната који ће покушати да вам продају стан или кућу у лошем стању, а која на први поглед изгледа одлично. Ако, пак, продајете стан, имаћете среће да брзо обавите трансакцију, а од руке ће вам ићи и уређење дома.

Близанци

Лилит ће утицати на односе са браћом и сестрама, стричевима и теткама - може доћи до мањег сукоба или неспоразума због поноса, бахатости или зависти. Такође, могући су проблеми и са колима или током путовања. Водите рачуна о документима, картама, пасошима... Не бирајте сумњиве хотеле за одмор.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Црни Месец ће донети проблем са финансијама. Залудеће вас идеја о лакој заради, али на крају бисте могли да останете "кратких рукава". Будите посебно обазриви ако вам понуде неке "сумњиве" начине да зарадите или послове који ће на дуже стазе бити уносни, али за које ћете у почетку бити мање плаћени.

Лав

Црни Месец ће утицати на ваше понашање, наглашена је самоувереност, другима ћете деловати чак арогантно. Покушајте да будете "професионалац" на послу, егоцентричност вам неће помоћи да добијете бољу позицију. У августу се чувајте сумњивих козметичких третмана. Такође, ако имате децу, могући су сукоби и отуђење.

Девица

Црни Месец ће вас натерати да се повучете у себе, силне емоције ћете држати дубоко потиснуте. Општи осећај изгубљености и мањка воље, али у дргој половини године Лилит ће помоћи да видите шта је то код вас "лоше" и шта треба да поправите. На пример, прекомерни перфекционизам, нарцизам, а све то је повезано са несигурношћу.

Фото: Профимедиа

 

 

Ваге

Немојте да вас заварају обећања колега. До 4. октобра ћете добити сумњиву пословну понуду због које бисте за годину дана могли да изгубите кредибилитет на послу. Велике промене и код чланова породице, важни догађаји који ће тестирати вашу стрпљивост и менталну снагу.

Шкорпија

Лилит ће вам донети важан догађај у каријери. Могуће је да ће вам бити понуђена завидна висока позиција, титула или статус. Будите пажљиви, јер ова обећања могу да буду лажна. У овом периоду ће неке тајне бити откривене, партнер или члан породице ће "бацити бомбу", али све ће се завршити како треба.

Стрелац

Црни Месец доноси проблеме ако треба да добијете неку диплому или сетификак о завршеном курсу. Такође, пре 4. октобра могући су проблеми везано за пут у иностранство или селидбу. На пољу љубави вас очекује тријумф. Наизглед лежерна веза прераста у озбиљну са великим потенцијалом за будућност.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Лилит ће утицати на финансијску ситуацију. Ако се одлучите да подигнете кредит, добро размислите да ли ћете бити у стању да га отплатите. Најбоље би било да у овом периоду избегавате велике финансијске трансакције, посебно ако је реч о неком хиру, куповини луксузних предмета који вам нису неопходни.

Водолија

Црни Месец вам отклања недоумице које имате у вези са партнером или на послу. Јасно ћете видети какви проблеми постоје у вашем љубавном односу или са пословним партнером. Ако се бавите јавним послом, пазите коме се поверавате. Неко би могао да искористи вашу наивност и "оцрни" вас, пише нсузиво.рс.

Рибе

Лилит ће на површину извући неке старе проблеме на радном месту. Очекујте интриге, трачеве и неспоразуме коју ће ескалирати у озбиљне свађе. Након тога следи нова етапа, прочистићете ваздух и све ће бити боље. Могући су и кварови у кући - апарати, електрична опрема, али не дозволите да вас то поремети.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".