Живот Брајана Волша (47) који је оптужен да је убио своју супругу и мајку троје деце, Београђанку Ану Волш (39), главна је тема домаћих и америчких медија, па тако свакодневно испливавају детаљи!

Сада је, како се наводи на друштвеним мрежама, проговорила и његова бивша девојка са којом је био деведесетих година!

Наиме, појавила се њихова заједничка фотографија са једног састанка на којој се види како уживају уз дезерт и вино.

Међутим, познаница Брајанове бивше тврди да је жена потпуно избезумљена после сазнања да је Брајан оптужен за убиство своје супруге, која му је родила троје деце.

- Рекла ми је да је потпуно избезумљена. Он је арогантни кретен, али то је Бостон - написала је она, додавши да је Брајан "прикривени, уштогљени социопата".

Како објашњава, Брајан тада, док су њих двоје били у вези, ипак није показивао никакве знаке настраног понашања, нити јој је икада претио. Понашао се сасвим нормално.

 

 

Тако је, да подсетимо, мислила и Ана када је 2021. године гарантовала за свог мужа, само да не оде у затвор. То би јој сада, највероватније спасило живот и оставило са децом.

- Брајан је љубав мог живота, мој живот, мој партнер, најбољи пријатељ и отац троје наше деце. Он је отац који воли, чува и стрепи и муж који ме подржава. Без Брајана била бих приморана да дам отказ на послу који волим, јер често до касно увече имам обавезе, а радим и скоро сваког викенда - образложила је Ана због чега њен муж не треба да иде у затвор.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".