Јована се у током јутарњег програма који викендом води на телевизији Пинк, са саговорницима дотакла теме Косова и Метохије и људи који су живели у јужној српској покрајини, те их озбиљно поткачила и оптужила да "продају отаџбину" и да неки од њих глуме да су јадни.

Водитељка је говорила о Србима са Косова који су своју земљу продали и доселили се у Београд, а Милана је изгледа њена изјава јако погодила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Испратио сам, ја бих јој забранио да има било каква права и не бих јој дозволио да се више икада бави телевизијом, ништа више. Не може да говори тако, а боримо се и против већих сила. Јако је глупо да неко од наших тако нешто изјави. Поготово водитељ који је ту да би водио емисију, а не да коментарише, даје свој суд и прича шта ваља, а шта не - рекао је он, па додао:

- Просто треба да се зна шта је водитељ, а шта гост. То је јако ружно, тако можете да прозовете било кога ако гледате појединачне примере. У свакој нацији и у сваком народу имате добрих и лоших људи. Не можете на основу неколико лоших људи целу нацију да ставите у исти кош.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milanvasic_official

 

- То је јако ружно, стварно је ружно. Људи су огорчени, бар неки људи који су ми слали поруке, али нажалост нико ту не може да утиче, сем неког ко ју је поставио да води и да се бави тим послом - закључио је Милан за 24седам.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".