Скандалозни живот звезде серије Сулејман Величанствени многе је изненадио с обзиром да крије невероватне детаље.

Турска глумица Небахат Чехре прославила се улогом султаније Ајше Хагсе Валиде у чувеној серији Сулејман Величанствени. Улогу је одиграла маестрално, а након тога постала је једна од најтраженијих турских глумица.

Јавност је постала заинтересована и за њен приватни живот, а о њеном божанском изгледу и у осмој деценији, не престаје да се прича. Многе је одушевила улогом султаније, која јој изванредно лежи, а у приватном животу је такође била челична дама.

Рођена је 1944. године у малом граду Самсун, а након очеве срмрти се преселила у Истанбул. Још од малих ногу красила ју је велика лепота, а са 15 година носила је титулу Мис Турске, док је своју земљу представљала у Лондону 1960. године.

Још док се бавила моделингом, њену лепоту су многи запазили, а посебно је редитељима запала за око, након чега је почела да добија улоге у филмовима и серијама. Тада се потпуно бацила у глумачке воде, након чега је кренула пут велике и успешне каријере.

Осим новца и задовољства, глумачки посао донео јој је и љубав. Играјући главну улогу у филму Камали Зеyбек заљубила се у 14 година старијег глумца и партнера на сету, Јилмаза Гунија.

Међутим, велика љубавна идила убрзо је прекинута, након што је глумица открила да је Јилмаз паралелно живео са другом женом, Кан Унал. Истог момента је га је оставила, спаковала кофере и отпутовала у Мајами на избор за Мис.

У међувремену, човек њеног живота је добио дете са другом женом, али је Небахат по повратку у Турску ипак обновила романсу са њим, с обзиром да их је опет спојило филмско платно.

Овај пар је успео да одржи своју љубав, истина из другог пута, па су "ружни краљ" и "краљица лепоте", како су их називали, решили и да се венчају 1967. године.

Убрзо су уследиле приче да је њихов брак пун насиља, а развод је уследио само 15 медеци заједничког живота.

"Посвађали су се у клубу и Небахат је бесно изашла и кренула да трчи према хотелу у ком су одсели. Јилмаз је сео у кола, дао гас и, на моје очи, прегазио жену коју воли. Небахат је одлетела у ваздух и пала на улицу. Била је у болници четири дана, сломила је кључну кост. Крили смо овај инцидент од свих. Њихов брак се завршио убрзо након тога. Али никад нису престали да се воле" , рекао је њихов пријатељ својевремено.

Ова фатална љубав се окончала Јилмазова смрт у Паризу, после борбе са тешком болести. Небахат није била на сахрани, нити је икад посетила његов гроб у француској престоници.

Потом је мислила да је срећу, коначно, пронашла поред кошаркаша Јавуза Демира. Венчали су се 1976. али њихов брак је потрајао три године. Мало пре развода, Небахат је абортирала заједничко дете схвативши да им је брак пред распадом.

(Стил)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".